Κατασκευαστής: Nobacco
Κωδικός Προϊόντος: 1607146
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
250
Τιμή Web: 2,50€ (Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%)

Ποσότητα

More details


Η Τιμή ισχύει για Ηλεκτρονική Παραγγελία και Μόνον

Τιμή Καταστήματος: 2.50 €
Nobacco Αντιστάσεις - EPSILON - BDC 1.8 Ohm

Καινοτόμο σύστημα ανταλλακτικών κεφαλών bottom dual coil με διπλή αντίσταση που εξασφαλίζει ακόμη μεγαλύτερη παραγωγή ατμού σε συνδυασμό με πιο δυνατό και γεμάτο “χτύπημα”.

Η κατασκευή της ανταλλακτικής κεφαλής NOBACCO Epsilon BDC 1.8 Ohm συμβάλλει στην πρωτοποριακή εμφάνιση και στην αύξηση της χωρητικότητας του tank σε υγρό αναπλήρωσης. Η κορυφαία σχεδίαση της εξασφαλίζει ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και πιο ισχυρή απόδοση. Η κεφαλή διαθέτει οπές από τις οποίες απορροφάται το υγρό και μεταφέρεται στην αντίσταση.

Η θέση των διπλής αντίστασης στο κάτω μέρος (bottom coil) του ατμοποιητή εγγυάται την αδιάκοπη τροφοδοσία του ατμοποιητή με υγρό και την παραγωγή δροσερού ατμού.
Είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο για αρχάριους όσο και για βετεράνους ατμιστές που θα εκτιμήσουν την ευκολία στη χρήση, την ελκυστική σχεδίαση και την τεχνολογία BDC που παρέχει μια δυνατή εμπειρία ατμίσματος.

Όταν ο ατμοποιητής NOBACCO Epsilon BDC σταματήσει να παράγει ικανοποιητικό ατμό αντί να αντικατασταθεί εξ’ ολοκλήρου με έναν νέο, αντικαθίσταται με πολύ μικρό κόστος μόνο η κεφαλή του ατμοποιητή (φυτίλι–αντίσταση). Για την αντικατάσταση της κεφαλής δεν απαιτείται να αδειάσει ο ατμοποιητής από το υγρό αναπλήρωσης, κάνοντας ακόμη πιο εύκολη και απλή την αλλαγή της.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή