Κατασκευαστής: Nobacco
Κωδικός Προϊόντος: 0412149
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
210
Τιμή Web: 2,50€ (Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%)

Ποσότητα

More details


Η Τιμή ισχύει για Ηλεκτρονική Παραγγελία και Μόνον

Τιμή Καταστήματος: 2.50 €
Bottom Vertical Coil

Στις νέες BVC κεφαλές, η αντίσταση είναι τοποθετημένη κάθετα (Vertical) και στο κάτω μέρος (Bottom) του ατμοποιητή, εξασφαλίζοντας την συνεχή τροφοδοσία της με υγρό.

Η κάθετη σχεδίαση της αντίστασης βελτιώνει αισθητά την απόδοση του ατμοποιητή χαρίζοντας απόλυτα καθαρή και ανόθευτη γεύση, αποδίδοντας στο μέγιστο κάθε αρωματική νότα.

Ο καινοτόμος εσωτερικός σχεδιασμός παρέχει μεγαλύτερη και πιο ομαλή ροή αέρα στην αντίσταση, συμβάλλοντας στην παραγωγή πλούσιου και γεμάτου γεύση ατμού, ενώ η εισπνοή είναι πλέον πολύ πιο "αεράτη".

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Για την κατασκευή των ανταλλακτικών BVC έχει χρησιμοποιηθεί ένα πρωτοποριακό απορροφητικό υλικό το οποίο περιβάλλει την αντίσταση, βελτιώνοντας αισθητά την αντοχή των ατμοποιητών και τη διάρκεια ζωής τους σε σχέση με τους προκατόχους τους.

Τα BVC ανταλλακτικά διατηρούν την πρωτοποριακή σχεδίαση των BDC που αυξάνει την χωρητικότητα του tank σε υγρό αναπλήρωσης.
Επίσης διαθέτουν 5 οπές από τις οποίες απορροφάται το υγρό και μεταφέρεται στην αντίσταση ώστε να εκμηδενίζονται τυχόν προβλήματα τροφοδοσίας.

Όταν ο ατμοποιητής NOBACCO σταματήσει να παράγει ικανοποιητικό ατμό αντί να αντικατασταθεί εξ’ ολοκλήρου με έναν νέο, αντικαθίσταται με πολύ μικρό κόστος μόνο η κεφαλή του ατμοποιητή (φυτίλι–αντίσταση). Για την αντικατάσταση της κεφαλής δεν απαιτείται να αδειάσει ο ατμοποιητής από το υγρό αναπλήρωσης, κάνοντας ακόμη πιο εύκολη και απλή την αλλαγή της.

Οι νέες ανταλλακτικές κεφαλές BVC είναι συμβατές με όλους τους ατμοποιητές BDC και BDC-S που δέχονται τις ανταλλακτικές κεφαλές ATOMIZER eGo EPSILON BDC 1.8 Ohm

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή