Κατασκευαστής: Nobacco
Κωδικός Προϊόντος: 0212142
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
181
Τιμή Web: 7,50€ (Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%)

Ποσότητα

Λεπτομέρειες


Η Τιμή ισχύει για Ηλεκτρονική Παραγγελία και Μόνον


Η εταιρεία μας www.Smokers.gr δεσμεύεται ως προς την γνησιότητα και την ποιότητα των προϊόντων. Τα προϊόντα είναι 100% αυθεντικά και συσκευασμένα όπως τα εισάγουμε ή τα παραλαμβάνουμε από τους προμηθευτές μας.

MAS Connector.

Το MAS είναι μια από τις πιο δημοφιλείς συσκευές ατμοποίησης της NOBACCO και όχι άδικα. Οι ατμιστές το προτιμούν για το μικρό του μέγεθος, τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του και την δυνατή απόδοση των 20W.

Ένα νέο αξεσουάρ έρχεται να προστεθεί στη σειρά MAS, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει του κατόχους του να εξοικονομήσουν χώρο αλλά και να κάνει ακόμη πιο εύκολη τη μεταφορά της συσκευής.
Η εφαρμογή του MAS Connector με τη βοήθεια του παρεχόμενου εργαλείου είναι απίστευτα απλή και γρήγορη.

Ακόμη πιο εύκολη μεταφορά

Ο MAS Connector προσαρμόζεται με μεγάλη ευκολία στη μπαταρία και σας επιτρέπει να λυγίσετε τον ατμοποιητή έως 180 μοίρες ώστε να “διπλώσει” δίπλα στη συσκευή MAS, για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία κατά τη μεταφορά.

Επιπλέον προστασία

Με το MAS Connector προστατεύεται το σπείρωμα της συσκευής και μειώνεται η φθορά που μπορεί να προκληθεί από τη χρήση και τη μεταφορά της.

Ο πόλος του MAS Connector διαθέτει ελατήριο επαναφοράς ο οποίος ρυθμίζεται αυτόματα στο ύψος του πόλου κάθε ατμοποιητή. Με τον τρόπο αυτό η συσκευή MAS μπορεί να λειτουργήσει με όλους τους ατμοποιητές χωρίς να πιέζεται και να φθείρεται ο πόλος και το σπείρωμα της.

100% συμβατότητα

O MAS Connector έχει σχεδιαστεί για να δέχεται ατμοποιητές με σπείρωμα τύπου 510. Όμως είναι συμβατός και με ατμοποιητές τύπου eGo όταν προσαρμοστεί πάνω του ο αντάπτορας 510-eGo που παρέχεται στο αρχικό σετ της συσκευής MAS.

Το σετ περιλαμβάνει:

  • 1 x MAS Connector
  • 1 x Μεταλλικό εργαλείο για την εφαρμογή του προσαρμογέα στο MAS

*Σημείωση: Παρακαλούμε για την σωστή λειτουργία του προϊόντος, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.
**Σημείωση: Οι γνήσιες συσκευές ατμοποίησης NOBACCO MAS φέρουν τυπωμένο ή χαραγμένο σε όλα τα επί μέρους εξαρτήματά τους το λογότυπο της "NOBACCO".

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή