Κατασκευαστής: Nobacco
Κωδικός Προϊόντος: 2305152
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
141
Τιμή Web: 5,40€ (Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%)

Διαθέσιμες Επιλογές

Ποσότητα

Λεπτομέρειες


Η Τιμή ισχύει για Ηλεκτρονική Παραγγελία και Μόνον


Η εταιρεία μας www.Smokers.gr δεσμεύεται ως προς την γνησιότητα και την ποιότητα των προϊόντων. Τα προϊόντα είναι 100% αυθεντικά και συσκευασμένα όπως τα εισάγουμε ή τα παραλαμβάνουμε από τους προμηθευτές μας.

Nobacco PREMIUM (Gs) Grasshot (Μέντα).

Έντονη, δροσερή γεύση μέντας ισορροπείται από την απαλή γεύση καπνού και υπόσχεται ασταμάτητες στιγμές φρεσκάδας. Κάθε ''εισπνοή'' θα σας δώσει την αίσθηση ότι έχετε στο στόμα σας την πασίγνωστή καραμέλα μέντας. Για μια συναρπαστκή εμπειρία ατμίσματος!

NOBACCO Premium

H σειρά NOBACCO Premium είναι η κορυφαία σειρά υγρών αναπλήρωσης της NOBACCO.

Όλα τα υγρά NOBACCO Premium παρασκευάζονται από το τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το διδακτικό και ερευνητικό προσωπικό του ΕΜΒΙΑ (Εργαστήριο Μοριακής Βιολογίας και Ανοσολογίας) του Πανεπιστημίου διασφαλίζει την ανώτατη ποιότητα και υψηλή καθαρότητα των υγρών αναπλήρωσης.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Πρώτες ύλες που επιλέγονται με τα πιο αυστηρά κριτήρια, κατάλληλες και ασφαλείς για χρήση με το ηλεκτρονικό τσιγάρο.
  • Καθαρότητα δραστικής ουσίας, επιπέδου 99.9%.
  • Ανάπτυξη σε απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες που ακολουθεί όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας.
  • Παρασκευή και τελική παραγωγή στα εργαστήρια του Πανεπιστημίου.
  • Το τελικό προϊόν αναλύεται με σύγχρονες και πιστοποιημένες μεθόδους ανάλυσης, που επιβεβαιώνουν την ποιότητα και την ασφάλειά του.

Στη NOBACCO Premium ενσωματώνονται τα υγρά αναπλήρωσης από τις σειρές ‘’The Liquidom’’ και ‘’Elements’’και παράλληλα προστίθενται νέες μοναδικές γεύσεις που θα ενθουσιάσουν και τον πιο απαιτητικό ατμιστή.

Η NOBACCO Premium, ταυτόχρονα, εισάγει μία καινοτόμο συσκευασία η οποία φιλοδοξεί να αλλάξει την καθημερινότητα των ατμιστών στην Ελλάδα.


H κορυφαία σειρά υγρών αναπλήρωσης της NOBACCO, περιλαμβάνει τη Black Line, τη White Line και τη Blue Line.

Η Black Line, της οποίας η βάση αποτελείται κατά 50% από υψηλής ποιότητας, USP grade προπυλενογλυκόλη (Propylene glycol) και 50% από φυτική γλυκερίνη (Vegetable glycerol) και η White Line, η οποία έχει ως κύριο συστατικό την υψηλής ποιότητας και φαρμακευτικής προέλευσης Φυτική Γλυκερίνη (VG), αποτελούνται από εκλεπτυσμένες και περίπλοκες δημιουργίες εκτελεσμένες με άφθονη έμπνευση και δημιουργικότητα.

Τη Blue Line απαρτίζουν υγρά με πιο φρουτώδεις και ευφάνταστες γεύσεις.

The Aquarius Project

Νέα συνεργασία της NOBACCO με το τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η συνεργασία της NOBACCO με το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς κάνει πράξη τη διεθνή πρακτική που θέλει τον ιδιωτικό τομέα να συνεργάζεται με την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα, για την σύνδεση της παραγωγής με την γνώση και την καινοτομία.

Η εταιρεία AQUARIUS PROJECT είναι το πρώτο σχήμα στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στην παραγωγή υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικού τσιγάρου, σύμφωνα με τα πλέον απαιτητικά επιστημονικά δεδομένα.

Κινητήριος δύναμη της εταιρείας είναι η επένδυση στην ελληνική έρευνα και καινοτομία και η στρατηγική συνεργασία με το τμήμα φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Αποστολή της εταιρείας είναι η ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, για εκατομμύρια ατμιστές σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τις πλέον αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές.


Το όραμα της εταιρείας AQUARIUS PROJECT είναι να δημιουργήσει μία σειρά προϊόντων που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων ατμιστών σε όλο τον κόσμο και θα προσδώσει αξία στην ελληνική παραγωγή και επιχειρηματικότητα.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή