Καλως ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Smokers.gr

Το smokers.gr είναι «παιδί» της οικονομικής κρίσης. Η δίκη μας ανάγκη για να βρίσκουμε φθηνά και ποιοτικά προϊόντα ήταν αυτή που έδωσε το έναυσμα, ώστε, μια οικογενειακή κουβέντα περί οικονομικών δυσκολιών να «μεταμορφωθεί» με μπόλικη δουλειά και αστείρευτο μεράκι σε αυτό που σήμερα είναι η εταιρία μας.

Ανακαλύψτε σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όλα όσα ζητάτε για να απολαύσετε την τέχνη του στριφτού τσιγάρου! Το Smokers.gr γνωρίζοντας ότι ο καπνός είναι κάτι παραπάνω από μία απλή καθημερινή απόλαυση, σας προσφέρει τις πιο ιδιαίτερες επιλογές για να ζείτε όλη την τελετουργία του στριφτού τσιγάρου με την ποιότητα που θέλετε και τις τιμές που επιθυμείτε!

Μαζί μας, μπορείτε να ανακαλύψετε μία ενημερωμένη σειρά από Χαρτάκια & Φιλτράκια καπνού, Καπνοθήκες, Αναπτήρες & Αναλώσιμα, Ηλεκτρονικά Τσιγάρα καθώς και πολλά ακόμα είδη καπνιστού που θα χαρίσουν άρωμα, ποιότητα και τέχνη στις μικρές καθημερινές σας απολαύσεις!

 

To eshop μας στην γειτονιά σας !Bulldog Collection

Ασφάλεια SSL

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Ο ιστότοπος Smokers.gr χρησιμοποιεί το πιστοποιητικό κρυπτογράφησης SSL. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι οι συναλλαγές σας και τα δεδομένα σας είναι ασφαλή.

Παραγγελίες
 

 Τρόποι
 αποστολής

Αποστέλουμε προϊόντα σε όλη την Ελλάδα με την αξιοπιστία της Γενικής Ταχυδρομικής.
 
 

 Χρόνοι
 παράδοσης

Οι παραγγελίες αποστέλονται άμεσα και ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1-5 εργάσιμες ανάλογα με την περιοχή σας.
 
 

 Τρόποι
 πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:
1. Αντικαταβολή
2. Τραπεζική Κατάθεση
3. Πιστωτική Κάρτα