Κατασκευαστής: Why? Why Not?
Κωδικός Προϊόντος: 2803181
Διαθεσιμότητα: ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
761
Τιμή Web: 2,20€ (Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%)

Ποσότητα

Λεπτομέρειες


Η Τιμή ισχύει για Ηλεκτρονική Παραγγελία και Μόνον

Τιμή Καταστήματος: 2.20 €

Η εταιρεία μας www.Smokers.gr δεσμεύεται ως προς την γνησιότητα και την ποιότητα των προϊόντων. Τα προϊόντα είναι 100% αυθεντικά και συσκευασμένα όπως τα εισάγουμε ή τα παραλαμβάνουμε από τους προμηθευτές μας.

Why? Why Not? Χαρτάκια «Συλλογή Πόλεμος» - Οπλοφορία - King Size Slim με Τζιβάνα.

Συλλεκτικά τσιγαρόχαρτα με εικόνες και σχέδια από τον διάσημο σκιτσογράφο Ivan Artucovich.Το μέγεθος είναι King Size και περιέχουν τις ανάλογες τζιβάνες.
Γιατί να θέλουμε να εξαπλώνουμε το μίσος, όταν μπορούμε να εξαπλώσουμε την αγάπη; Γιατί να χρησιμοποιούμε χημικές ουσίες, όταν μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα φυσικά; Γιατί να μισούμε τον συνάνθρωπό μας, όταν μπορούμε να τον αγαπάμε.
Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις βρίσκονται στη συλλογή Why? Why Not?. Η συλλογή σχεδιάστηκε από τον εκπληκτικό σκιτσογράφο Ivan Artucovich, ο οποίος θέλει να δει τη θετική αλλαγή στον κόσμο. 
H συλλογή Why? Why Not? War Collection απεικονίζει την ειρωνεία της κοινωνίας σήμερα. Ο σκιτσογράφος δημιούργησε τα σκίτσα με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν πώς τα παράλογα πρότυπα της κοινωνίας, στην οποία όλοι μας ζούμε.


Μαγνητικό πακέτο Maxi, το οποίο περιέχει 32 φύλλα και τζιβάνες. Όλα τα χαρτάκια είναι φτιαγμένα από φυσικές ύλες, προερχόμενες από την Ευρώπη.


ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ..!!
  • Μέγεθος: 44x110mm
  • Βάρος Χαρτιού: 13 γρ/Μ2
  • Ταχύτητα Κάυσης: Αργή
  • Φύλλα: 32 ανά Τεμάχιο
  • Τζιβάνες: 32 ανά Τεμάχιο
  • Η συσκευασία περιέχει 26 Τεμάχια.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή